BT Talks

De vorbă cu Andi, înregistrând un episod BT Talks.

Acum câteva zile am avut plăcerea să stau de vorbă cu Andi Moisescu în fața microfoanelor — am vorbit despre 20+ de ani de carieră, despre antreprenoriat, Brandient și design, anii petrecuți în advertising, Singapore și Asia, rebrandingul BT și altele.

Toate cele de mai sus au devenit un episod BT Talks, podcastul Băncii Transilvania. Ascultă episodul în playerul de mai jos — sau Apple Podcast, Spotify sau pagina podcastului.


Mulțumiri unde se cuvin — mulțumesc Băncii Transilvania: mai precis lui Bogdan, pentru că s-a gândit că sunt pe aceeași lungime de undă cu podcastul BT Talks, lui Sergiu pentru că epitomizează clientul ideal și lui Omer pentru discuțiile (la ore random) despre trenduri și evenimente din piața de fintech.

Și, desigur, îi mulțumesc lui Andi pentru că e gazda ideală si intervievatorul perfect — gata să pună exact întrebările la care știe că invitații lui pot răspunde cu sinceritate și chef de vorbă.

Update Episodul a trecut de 5000 de ascultări în prima săptămână — sunt recunoscător pentru atenție și timp tuturor ascultătorilor.