BT Talks

De vorbă cu Andi, înregistrând un episod BT Talks.

Acum câteva zile am avut plăcerea să stau de vorbă cu Andi Moisescu în fața microfoanelor — am vorbit despre 20+ de ani de carieră, despre antreprenoriat, Brandient și design, anii petrecuți în advertising, Singapore și Asia, rebrandingul BT și altele.

Toate cele de mai sus au devenit un episod BT Talks, podcastul Băncii Transilvania. Ascultă episodul în playerul de mai jos — sau Apple Podcast, Spotify sau pagina podcastului.

Despre satisfactia pe care o ai atunci cand faci bine, cu Melania Medeleanu BT Talks

Bun venit la BT Talks, podcast-ul Bancii Transilvania. Astazi vorbim despre fapte bune, asa ca alaturi de Andi Moisescu, gazda podcast-ului nostru, avem un invitat pe masura – Melania Medeleanu. 😄 A inceput cu Afterschool Clinceni, apoi apus bazele Asociatiei Magic, iar acum Melania are un nou proiect – „Zi de bine”, prin care isi propune sa creeze comunitati, sa sprijine mii de oameni aflati in situatii vulnerabile si sa creeze notorietate in jurul unor cauze ignorate.  Melania este jurnalist cu o experienta de peste 20 de ani in televiziune, logoped, trainer pasionat de dictie & public speaking si nu in ultimul rand, mama. Astazi vorbim despre satisfactia pe care o ai atunci cand faci bine si ce putem face noi ca sa schimbam macar o bucatica din lumea in care traim. Pregateste-ti castile si da-i play. 🎧 Noi credem ca merita! Cateva idei din acest episod: In momentul in care faci bine, binele devine o adictie. „E dovedit stiintific ca atunci cand ajuti pe cineva, asta te face pe tine mai fericit.” Proiectele „Zi de bine” sunt axate pe cauzele sociale pe care nu se pune lumina suficient. Un exemplu poate fi boala mintala. Anul acesta, al pandemiei, ar trebui sa se traga un semnal de alarma cu privire la bolile psihice. „Zi de bine” abordeaza cauze sociale, cate una pentru fiecare luna din an. Ele se finanteaza cu ajutorul sarbatoritilor lunii. Depresia este foarte intalnita in randul adolescentilor. Aceasta este greu de recunoscut daca nu iti cunosti foarte bine copilul. 8 din 100 liceeni au afirmat ca vor sa se sinucida, iar potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, suicidul este a doua cauza de deces in randul tinerilor intre 15 si 19 ani, primul fiind accidentul de masina. Luna aceasta, la „Zi de bine” banii adunati vor merge catre Team line – primul proiect integrat de sanatate emotionala & prim ajutor emotional din Romania dedicat adolescentilor intre 13 si 21 de ani.   Show notes: 01:33 Despre fapte bune 05:50 Zi de bine! 12:50 Motivatia 20:07 Rolul de mama 25:15 Efectele internetului 29:55 Cauza lunii ianuarie

Mulțumiri unde se cuvin — mulțumesc Băncii Transilvania: mai precis lui Bogdan, pentru că s-a gândit că sunt pe aceeași lungime de undă cu podcastul BT Talks, lui Sergiu pentru că epitomizează clientul ideal și lui Omer pentru discuțiile (la ore random) despre trenduri și evenimente din piața de fintech.

Și, desigur, îi mulțumesc lui Andi pentru că e gazda ideală si intervievatorul perfect — gata să pună exact întrebările la care știe că invitații lui pot răspunde cu sinceritate și chef de vorbă.

Update Episodul a trecut de 5000 de ascultări în prima săptămână — sunt recunoscător pentru atenție și timp tuturor ascultătorilor.