BT Talks

De vorbă cu Andi, înregistrând un episod BT Talks.

Acum câteva zile am avut plăcerea să stau de vorbă cu Andi Moisescu în fața microfoanelor — am vorbit despre 20+ de ani de carieră, despre antreprenoriat, Brandient și design, anii petrecuți în advertising, Singapore și Asia, rebrandingul BT și altele.

Toate cele de mai sus au devenit un episod BT Talks, podcastul Băncii Transilvania. Ascultă episodul în playerul de mai jos — sau Apple Podcast, Spotify sau pagina podcastului.

Despre vlogging și crearea de conținut în România, cu Selly BT Talks

Azi la BT Talks, podcastul Băncii Transilvania, îi spunem bun venit lui Andrei Șelaru aka Selly – cel mai urmărit vlogger din România, cu aproape 3 milioane de subscribers pe canalul său de YouTube. Alături de Andi Moisescu, gazda noastră, vorbesc despre vlogging, un nou val de celebritate, influenceri și școala online. Chiar dacă are puțin peste 19 ani, Selly este considerat un model pentru generația nouă. Când nu face vlogging, cânta alături de 5Gang sau joacă în filme. Pregătește-ți căștile și dă play. 🎧 Merită.     Snapshot-uri din acest episod: Deși pare că totul vine natural pentru Selly, este vorba de un efort constant. Clipurile „de impact nu se întâmplă întotdeauna”. Din 10 clipuri obișnuite, poate doar unul reușește să capteze public nou. În clipurile bune este vorba de timing și sesizarea unei oportunități. Pasiunea lui Selly e de a crea content video, de a spune povești și de a face oamenii să râdă. „Iubesc procesul în ceea ce fac, nu atât de mult rezultatul final […] Muzica este o pasiune, o distracție care s-a întâmplat să funcționeze.”   În ceea ce privește celebritatea, este fascinat de puterea de influență și faptul că vocea lui poate să ajungă la milioane de oameni. „Aș vrea să evoluez spre a spune povești cât mai ample, spre a construi narative cât mai cool […] prin ce fac eu e posibil să fac niște mentalități să se schimbe." În industria de entertainment, Selly crede că este important să rămâi stăpân pe idei și să fii autentic. „Trebuie să fii foarte relaxat ca să poți să treci testul timpului. Se pune foarte multă presiune pe tine. Cu timpul, am început să ignor presiunea, să fiu relaxat și să mă gândesc la ce vreau eu să spun.” Fiind un influencer, consideră că sunt doar 2 moduri prin care poți face o reclamă bună: 1. Modul direct, asumat prin care ești transparent și sincer sau 2. Să construiești o narativă subtilă care să ducă spre produs în mod natural.  Unul dintre scopurile lui Selly de anul acesta este de a schimba în bine învățământul din România.   Show notes: 01:31 Vlogging, muzică și film 05:32 Jurnalismul 11:23 Un nou val de celebritate 25:38 Influencerii și publicitatea 30:50 Școala online

Mulțumiri unde se cuvin — mulțumesc Băncii Transilvania: mai precis lui Bogdan, pentru că s-a gândit că sunt pe aceeași lungime de undă cu podcastul BT Talks, lui Sergiu pentru că epitomizează clientul ideal și lui Omer pentru discuțiile (la ore random) despre trenduri și evenimente din piața de fintech.

Și, desigur, îi mulțumesc lui Andi pentru că e gazda ideală si intervievatorul perfect — gata să pună exact întrebările la care știe că invitații lui pot răspunde cu sinceritate și chef de vorbă.

Update Episodul a trecut de 5000 de ascultări în prima săptămână — sunt recunoscător pentru atenție și timp tuturor ascultătorilor.